Πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης: Τα μοναδικά στον κόσμο άνυδρα, αυτόριζα αμπέλια της Σαντορίνης καλλιεργούνται σε μορφή κουλούρας προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις κλιματικές δυσκολίες του νησιού (ισχυροί άνεμοι, ξηρασία, αμμώδες ηφαιστειακό έδαφος) και έχουν αναπτύξει ισχυρές αντιστάσεις, παράγοντας σε πολύ μεγάλες ποσότητες εξαιρετικής αποτελεσματικότητας προστατευτικά μόρια, τις πολυφαινόλες. Από τα πλούσια σε πολυφαινόλες φύλλα τριών ποικιλιών (Αθήρι, Αηδάνι και Ασύρτικο) από τις οποίες δημιουργείται ο φημισμένος οίνος Vinsanto, η ΑPIVITA δημιούργησε ένα πανίσχυρο αντιγηραντικό εκχύλισμα το οποίο ξυπνά τη νεότητα της επιδερμίδας.
Eπιστήμη της Επιγενετική: Η επιστήμη της Επιγενετικής αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο για την μελέτη των γονιδίων του δέρματος και αποδεικνύει ότι η γήρανση είναι μια διαδικασία που δεν καθορίζεται μόνο από το DNA μας, αλλά και από εξωτερικούς παράγοντες. Το βιοχημικό εργαστήριο της APIVITA, με μία καινοτόμο έρευνα βασισμένη στις αρχές της Επιγενετικής απέδειξε ότι το πλούσιο σε πολυφαινόλες εκχύλισμα από αμπέλια Σαντορίνης ενεργοποιεί σημαντικές πρωτεΐνες νεότητας της επιδερμίδας (σιρτουίνες και NRF2/KEAP1) που σχετίζονται με την ανάπλαση, αποτοξίνωση και αντιοξειδωτική άμυνα της επιδερμίδας.
Πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης
Για πρώτη φορά οι δραστικές ουσίες της πρόπολης εγκλωβίζονται σε κυκλοδεξτρίνη προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη και σταθερή συγκέντρωση των φλαβονοειδών και πολυφαινολών που περιέχει στο τελικό προϊόν. Με αποτελεσματικότητα που αποδεικνύεται από 8 κλινικές μελέτες, αυτό το πανίσχυρο αντιοξειδωτικό και αντιγηραντικό εκχύλισμα περιορίζει σημαντικά την επίδραση των ελεύθερων ριζών, αυξάνει τη ζωτικότητα της επιδερμίδας και ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Για την Πατέντα Εκχύλισης Πρόπολης Κατά της Πρόωρης Γήρανσης (Αρ. Πατέντας 1007520) η APIVITA έχει βραβευτεί με Βραβείο Καινοτομίας.
Βάση από Φυτικά Εγχύματα – Έγχυμα από 3 ποικιλίες αμπελιών Σαντορίνης
Το νερό αποτελεί περίπου το 70% ενός καλλυντικού προϊόντος. Στην APIVITA αντικαθιστούμε το νερό με εγχύματα φυτών ώστε κάθε προϊόν από τη βάση του να είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και άλλα δραστικά συστατικά που να ενισχύουν τις δράσεις του. Για το έγχυμα της σειράς WINE ELIXIR επιλέξαμε τρεις διαφορετικές ποικιλίες αμπελιών Σαντορίνης (Αθήρι, Αηδάνι και Ασύρτικο). Το έγχυμα αυτό ενισχύει την αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση του προϊόντος.
ΜΕ *Πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης *Πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης1 *Μαστίχα *Σύμπλοκο χαλκού και αμινοξέων *Υαλουρονικό οξύ *Λάδι σταφυλιού* *Λάδι ελιάς* *Βούτυρο καριτέ* *Αιθέρια έλαια νέρολι*, πατσουλί*, φασκόμηλο*, τριαντάφυλλο* *Έγχυμα από 3 ποικιλίες αμπελιών Σαντορίνης
ΧΩΡΙΣ *Parabens *Silicone *Mineral oil *Propylene glycol *Butylene Glycol *Ethanolamine *Phenoxyethanol *Phthalates *PCM *NM
*από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες
Ingredients: Aqua (Water)**, Glycerin, Olus (Vegetable) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*,Isosorbide Dicaprylate, Cetearyl Alcohol, Dicetyl Phosphate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Aqua (Water), Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Propolis Extract, Panthenol, Salvia Sclarea (Clary) Oil*, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil*, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Rosa Damascena Flower Oil*, Pogostemon Cablin Leaf Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Lecithin, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Sclerotium Gum, Tocopheryl Acetate, Ceteth-20 Phosphate, Sodium Acrylates Copolymer, Methylglucoside Phosphate, Copper Lysinate/Prolinate, Cetyl Palmitate, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Sodium Gluconate, Citronellyl Methylcrotonate, Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxide, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Linalool, Hydroxycitronellal.
*From certified organic cultivation
**Vitis Vinifera Leaf Aqueous Infusion = Infusion from three Aegean vine varieties grown in Santorini